Shaorma cu piept de pui

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 12767 vizualizari

 

Daca tot am umblat hai hui zilele astea si nu am avut prea mult timp la dispozitie sa gatesc, am fost nevoita sa fac ceva rapid si pe gustul tuturor...

 

INGREDIENTE

  • 3 lipii
  • 1 piept de pui intreg(din care mi-a mai ramas o bucata)
  • 3 lingurite de sos dulce-acrisor
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 linguri de branza de burduf rasa
  • 2-3 buc de miez de lapte
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • amestec de condimente pt carne de pui
  • 1 ou
  • 2-3 linguri cascaval ras mare
  • 2-3 linguri smantana
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma cu piept de pui:

Pieptul de pui se taie in doua, apoi fiecare bucata se taie pe lungime. Ne ies 4 felii de piept de pui(una a ramas), le condimentam cu sare,piper, ulei de masline, amestec de condimente pt carne de pui. Frecam bine bucatile de piept de pui cu mirodeniile si le asezam intr-o tigaie gril bine incinsa. Le lasam sa se faca pe ambele parti. Pregatim o tava termorezistenta pt cuptor si o ungem cu putin ulei de masline. Luam cate o lipie, o ungem cu sos dulce -acrisor(sau ce sos va place si aveti), adaugam o mana de ciuperci din conserva, bucatele de piept de pui, o lingura de branza de burduf data pe razatoarea cu ochiuri mari, feliute de miez de lapte. Facem sul lipiile si le asezam in tava. Facem un amestec din ou, cascaval, lapte si smantana pe care il intindem peste lipii. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Serviti-le cu o salata de cruditati, noi nu am mai avut rabdare si pt salata fiind prea infometati, am asezat putin iaurt gras deasupra si au fost devorate.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

carnea de pui este facuta in tigaia gril atunci cand se desprinde cu usurinta din tigaie(maxim 5 minute pe o parte si alte 5 minute pe cealalta parte)

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Dea_Dea 1

01.11.2013, 17:54

Simona mie imi place Shaorma, cand vin la Hunedoara iti aduc Shaorma de la Deva , sau imi faci tu ?

Mihaela11_jo 1

01.11.2013, 18:02

Draga Simona imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu un comentariu care se vroia constructiv;nu este nici ironic, nici insultator, nici macar in contradictoriu.A fost doar o remarca ajutatoare.
Nu am inteles insa ce ingredient nu ai gasit pentru shaorma de a trebuit sa adaugi atatea ingrediente inutile si care nu au nici o legatura cu reteta.

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 08:51

imi place shaorma

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta